10

Komentari (10)

user1659566597
Mislim da Ronaldo nije pogrijesio bar kada je u pitanju Erik Ten Hag
Zoilomas
Unitedu se sprema nevidzena blamaza jos sa Ronaldom u ekipi radi ovih glupih trenera sto dovode.
Cs10
Neka kupe Ibrahimovica, takav je i Milan bio dok nije Zlatan dosao :)
King_Kenny
...bit ce u sljedecem kolu penal protiv Liverpoola,da ga malo odobrovolje...
ViniJr
@King_Kenny imal koji članak da ćeš ti obići majmunčiću? Raspali Looserpoool ne moze protiv drugoligaša Fulhama a da može protiv institucije kakva je United. Gdje si bio mjesec dana nakon sto je Looserpool pokazao kako se gube "finala" najvecih takmicenja i .
King_Kenny
@ViniJr ...j*bavo tvoju mater taj mjesec dana dok se nisam oporavio od tog teskog poraza u finalu...zahvali joj se,puno mi je pomogla da otjeram tugu i reci da cu opet doci ovih dana da je izj*bem,znam da me pozeljela...hehehe...
ViniJr
@King_Kenny ti mozes samo hebat kravu pod rep i napravit sebi brata, napaseš mi se g*znih dlaka loooseruuuu koji samo zna kmečati kad izgubi svako važnije takmičenje i ne može meda protiv futavog Fulhama. Xebem li ti pomrle majmunčiću :)
King_Kenny
@ViniJr ...pa to ti pricam,tvoja stara je kravetina obicna...na kraju kad sam je izj*bao popisao sam joj se u usta...
ViniJr
@King_Kenny reci mami da opere zube, sad cu poslati šaronju svog da je rasturi pa ce onda da obriše alatku tebi od majmunsku facu. Xebem li ti sav ženski rod kad se sagne na drugom rekatu teravije, ja im zadignem dimije i žegam ih dok se mole. Tvoja mamica prasica skiči kao svinja jer je žegam dok joj se čkaPi ne olinja. Izd*kam ti mamici na tabut dok je nose da je zakopaju na gradsku deponiju.
ViniJr
@King_Kenny ajde sine obriši sline, ne budi zjalav jer si balav hahahah Haman si cijeli mjesec plakao i jeo što si pok*kao kad si takav gad i širiš nesnosni smrad. Ako nisi izmet jeo onda si jeo specijalitet zvani goveđi guTaš ahahahhahahahhahahhaga
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti