Svijet fudbala priča o novoj sramoti Uniteda, ali i potezu Cristiana Ronalda

Nevjerovatan je

Svijet fudbala priča o novoj sramoti Uniteda, ali i potezu Cristiana Ronalda

M. Šljivak

Manchester United je danas doživio novu sramotu u Premiershipu.

Community stadion u Brentfordu vidio je istinsku sramotu Crvenih đavola koji su pregaženi s 4:0 u 2. kolu Premier lige i nastavljen je horor koji je trajao i prošle sezone.

Cristiano Ronaldo se i danas utopio u sivilo ostatka tima, a Portugalac je i po završetku utakmice bio u centru pažnje zbog svojih postupaka.

Ljutiti Ronaldo odbio je nakon meča pozdraviti navijače. Hladnokrvno je prošao pored njih dok su ga oni pozdravljali i još je jednom pokazao da mu baš i nije stalo do njih.

Također, CR nije pozdravio ni menadžera Erika ten Haga. Prošao je kraj njega i mnogi smatraju da je ovo jasan znak da Portugalac više ni sekunde ne želi ostati u klubu.

Oglasi

Nakon utakmice menadžer Erik ten Hag je saopštio kako nema kvalitetne igrače da bi napravio nešto više s Unitedom.

"Potrebni su nam novi, kvalitetniji igrači. Pokušat ćemo ih uvjeriti da dođu kod nas", rekao je Ten Hag.

Adrien Rabiot iz Juventusa trebao bi uskoro postati novi član Uniteda, a klub svim silama pokušava da angažuje i zvijezdu Barcelone Frenkieja de Jonga.

Sedmorica fudbalera Uniteda nakon utakmice otišli do navijača da se traže oprost. David de Gea, Scott McTominay, Anthony Elanga, Marcus Rashford, Bruno Fernandes, Donny van de Beek i Diogo Dalot.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sa sigurne distance sve je posmatrao Harry Maguire koji se ponovo nije ponio kapitenski.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...bit ce u sljedecem kolu penal protiv Liverpoola,da ga malo odobrovolje...
3 11
Cs10
Neka kupe Ibrahimovica, takav je i Milan bio dok nije Zlatan dosao :)
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi