Ronaldo s jednim igračem skoro da se ne dodaje na terenu, a saigrači su to već zapazili

Nisu u najboljem odnosu

Ronaldo s jednim igračem skoro da se ne dodaje na terenu, a saigrači su to već zapazili

E. Čaušević

Manchester United je u nedjelju na svom terenu doživio veliku blamažu jer ih je najveći rival Liverpool pobijedio sa 5:0.

Navijači Uniteda očekivali su da mogu zaustaviti Redse i nanijeti poraz svom najvećem rivalu, ali umjesto toga gosti s Anfielda su ponizili Crvene đavole na Teatru snova.

Liverpool je očitao bukvicu ekipi Manchester Uniteda i slavio je sa čak 5:0 iako je rezultat mogao biti još ubjedljiviji.

Igrači Uniteda našli su se na meti kritika, ali mnogi vjeruju da je krivac za ovaj poraz trener OIe Gunnar Solskjaer za kojeg mnogi smatraju da se neće još dugo zadržati na klubi ovog kluba.

Protiv Liverpoola je zakazao i Cristiano Ronaldo koji je bio itekako nervozan zbog rezultata, te je u jednom dijelu utakmice izgubio živce i napravio je nesportski potez u duelu sa Jonesom.

Nakon blamaže Crvenih đavola engleski mediji počeli su da "kopaju" po svlačionici ovog tima, a ESPN je objavio jučer da atmosfera nije baš idealna, te da nisu baš svi igrači u dobrim odnosima.

Oglasi

Oni su tu izdvojili Cristiana Ronalda i Masona Greenwooda za kojeg ESPN tvrdi da nemaju najbolji odnos na terenu što se jasno može vidjeti na utakmicama Manchester Uniteda.

Ronaldo i Greenwood rijetko sarađuju na terenu i čak gotovo da ne dodaju loptu jedan drugom što su ostali saigrači počeli da zapažaju. Navodno, Ronaldo želi od Greenwooda da igra što više na krilu i da bude taj koji će njemu asistirati, ali mladi igrač Uniteda je u dosadašnjim mečevima pokazao da je sjajan strijelac i često završava akcije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

ESPN piše da je to narušilo njegov odnos s Ronaldom koji očito želi da on bude taj na kojeg će ići zadnji pas, ali jasno je da se Greenwood baš i ne slaže s tim.

Jasno je da je težak poraz od Redsa počeo da otkriva neke ružne stvari iz svlačionici Crvenih đavola, a kako će to Solskjaer riješiti vidjet ćemo već za vikend kada United igra u gostima protiv Tottenhama.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nije.bitno
Njima treba trener poput Simeonea, Contea, temperamentan. Da se zna cija zadnja.
11 0
Mele
Pa to i slijepac vidi da ovaj mali samo suta iz svake pozicije, neda loptu nikom. Ole se polako pakuje, Zidane je odbio posao, dok Conte jedva ceka da ga zovnu.Lampard je plavac, neiskusan, oni hoce sada jace ime na klupi.
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi