Je li Salah najbolji na svijetu? Ronaldova očajna reakcija na majstoriju zvijezde Redsa sve govori

Kamere snimile trenutak

Je li Salah najbolji na svijetu? Ronaldova očajna reakcija na majstoriju zvijezde Redsa sve govori

A. Čaušević

Rijetko koji fudbaler je uspio zasjeniti Cristiana Ronalda na terenu, a da se ne zove Lionel Messi. 

Već duže od deset godina Messi je bio jedini za kojeg se s punim pravom moglo reći da je bolji od Ronalda, a polako na scenu dolaze i drugi igrači.

Odavno portugalski as nije bio toliko zasjenjen kao što je to bilo u nedjelju na Old Traffordu kada su snage odmjerili Manchester United i Liverpool.

Redsi su ponizili Crvene đavole sa 0:5. S jedne strane isfrustrirani i očajni Ronaldo, a s druge briljantni i raspoloženi Mohamed Salah. 

Salah se nalazi u životnoj formi. To je potvrdio had-trickom protiv Manchester Uniteda. Egipćanin je na Old Traffordu bio fenomenalan i istakao je ozbiljnu kandidaturu za Zlatnu loptu.

Nakon što je Salah zabio svoj treći gol na meču kamere su uspjele zabilježiti reakciju Ronalda.

Kao što se može vidjeti isfrustrirani 36-godišnjak je mahao rukama gore, dole, lijevo, desno, objašnjavajući kretnju Salah.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tokom cijelog meča Ronaldo je bio u podređenom položaju, u finišu prvog poluvremena iskalio je svoj bijes nad mladim Jonesem, a u drugom dijelu mu je poništen gol zbog ofsajda.

S druge strane Salah može uživati u momentumu kroz koji prolazi. Ove sezone je već na učinku od nevjerovatnih 15 golova i pet asistencija. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...dobar je Penaldo,zabio bi on gol vjerovatno da im je sudija svirao koji penal...bit ce u sljedecem kolu.
5 12
Zulfikar
Da se ne zove Muhammed bio bi najbolji, ali zbog imena i porijekla trebao bi biti jos duplo bolji da bi dobio titulu najboljeg.
10 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi