Ronaldov posljednji ples: Odlazi na posudbu, igrat će u Ligi prvaka

Nevjerovatna vijest

Ronaldov posljednji ples: Odlazi na posudbu, igrat će u Ligi prvaka

Admin Čaušević

Mogućnost da će Cristiano Ronaldo u posljednjim satima prijelaznog roka napustiti Manchester Uniteda je i više nego otvorena. 


Erik Ten Hag je u srijedu dao potvrdu da će Ronaldo sigurno ostati među Crvenim đavolima, međutim tokom noći se situacija promijenila.

Ugledna Marca tvrdi da Portugalac na stolu ima ponudu Napolija, a u italijanski klub bi stigao na posudbu i igrao bi Ligu prvaka.

Predsjednik Napolija Aurelio de Laruentiis je zaluđen idejom da pod Vezuv dovede najpopularnijeg igrača svijeta.

I trener Napolitanaca Luciano Spaletti je prije nekoliko dana kazao da bi treniranje Ronalda bilo nešto što bi pričao cijeli život.

Ponuda Napolija nije jedina koju Ronaldo ima, ali je svakako najatraktivnija jer bi višestruki osvajač Zlatne lopte igrao Ligu prvaka.

Ono što Italijanima odgovara je i činjenica da bi Victor Osimhen ostao u ekipi te ne bi bio uključen u transfer kao što se ranije spominjalo.

Tokom cijelog prijelaznog roka Jorge Mendes je tražio idealnu opciju za Ronalda kako bi ovaj fudbaler igrao u Ligi prvaka, međutim stalno bi nailazio na odbijenice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronalda bi rado u svojim redovima vidjeli i neki timovi iz UAE ili neatraktivnih evropskih liga. Slavni portugalski as je te opcije odbacio u startu.

Podsjećanja radi, Ronaldo sa Unitedom ima ugovor do kraja sezone s opcijom produženja za još jednu godinu. U novoj sezoni Portugalac je i dalje bez gola.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Haj što se taslačio sa Badr Harijem, sad se još počeo prostituisat i to najjeftinije. Kakav paćenik.
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi