Scena koju je vidjela samo publika na La Luzu: Ronaldo ponovo pokazao kakav je čovjek!

Utakmica je za kratko bila prekinuta

Scena koju je vidjela samo publika na La Luzu: Ronaldo ponovo pokazao kakav je čovjek!

Admin Čaušević

Sredinom drugog poluvremena utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Portugala i BiH na stadionu La Luz došlo je do kratkog prekida.

Jedan od fanova Cristiana Ronalda je utrčao u teren i krenuo prema višestrukom osvajaču Zlatne lopte, a prekid je trajao nešto duže od minut.

Kamere u prijenosu nisu pokazale šta se dešavalo na terenu, pa su tako scenu mogli ispratiti samo prisutni na stadionu La Luz.

Navijač je utrčao na teren i došao do Ronalda, zatim pao na koljena, poljubio mu kopačke i poslije toga napravio potez kao da proslavlja gol.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kapiten Portugala je sve strpljivo ispratio i nije pokazivao bilo kakve znakove nervoze ili straha što možda najbolje pokazuje kakav je kao osoba.

Ubrzo su u teren utrčali i zaštitari te su uhvatili navijača i izveli ga sa terena, dok se utakmica normalno nastavila.

Top Komentari

kurcina2
Ovakva BiH zaslužuje najmanje finale Europskog prvenstva
1 1
Seronje
Intelligentne izmjene Hadzibegica
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije