Ono što su dvije navijačice tražile od Ronalda prelazi svaku granicu zdravog razuma

Da čovjek ne povjeruje

Ono što su dvije navijačice tražile od Ronalda prelazi svaku granicu zdravog razuma

E. Škorić

Tokom utakmice Portugal - Sjeverna Makedonija u finalu baraža za Svjetsko prvenstvo uočene su dvije navijačice sa posebnim zahtjevom za Cristiana Ronalda.

Postalo je sasvim uobičajeno da navijači na tribinama putem natpisa šalju razne poruke i zahtjeve za velike zvijezde. Obično traže dresove, autograme, golmanske rukavice ili fotografiju za uspomenu, no u Portu na meču Portugala i Sj. Makedon ije jedan sasvim neobičan zahtjev imao je napadač domaće selekcije.

Naime, dvije djevojke su od napadača Manchester Uniteda tražile da postane otac njihove djece.

"Ronaldo daj nam sebe", pisalo je u poruci na portugalskom i engleskom jeziku, a nakon teksta nacrtan je spermatozoid, te su nalijepljene na kartonu zastave Portugala i Brazila, što bi moglo značiti da se radi o djevojkama iz Portugala i Brazila.

Troje djece Cristiana Ronalda rodile su surogat majke. Cristiano je više puta izjavio da nikada neće javno otkriti identitet Cristianove majke i blizanaca Eve i Matea.

Alana je kći koju ima sa svojom partnericom Georginom Rodriguez, koja je sada trudna i koja će također imati blizance, djevojčicu i dječaka.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Hoće li Ronaldo podariti djecu djevojkama sa stadion, teško je reći, no male su šanse da će im se ta želja ispuniti.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Daj nam sebe?? A majko moja koji ja portal pratim, google translateri jbt
1 0
axel42
Pa ako prelazi svaku granicu zdravog razuma, što onda objavljujete ovo njesra i dajete im pažnju? Jednostavno nepišete o tome i to je to. Evo ja nebi imao pojma o ovome da vi niste pisali. Al jok od vas smo navikli na ovako nešto!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi