Navijači Newcastlea iznervirali Ronalda na zagrijavanju, a njegova reakcija postala hit na Twitteru

Nije mu bilo lako

Navijači Newcastlea iznervirali Ronalda na zagrijavanju, a njegova reakcija postala hit na Twitteru

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda sinoć su remizirali u gostima protiv Newcastlea (1:1) u meču 19. kola Premiershipa.

Newcastle je odlično otvorio meč i poveo već u sedmoj minuti kada je sjajan pogodak postigao Saint-Maximin.

Domaći su imali još nekoliko odličnih prilika da sve riješe, ali ih nisu iskoristili. United sinoć nije uopšte briljirao, ali je uspio nekako na kraju da izbjegne poraz.

Crvene đavole je spasio rezervista Edinson Cavani koji je u 71. minuti uspio da postigne pogodak za 1:1.

Cristiano Ronaldo je odigrao sinoć cijeli meč, ali je bio totalno van elementa. Portugalac je djelovao kao izgubljen na terenu, te nije imao uopšte nekih izglednijih prilika što je za njega zaista rijetkost.

U nekoliko navrata se vidjelo koliko je Ronaldo nervozan i u 57. minuti je uz dosta sreće izbjegao direktan crveni karton nakon žestokog prekršaja. No, engleski mediji navode da su upravo navijači Newcastlea zaslužni za njegovu lošu noć.

Oglasi

Oni su tokom cijele utakmice dobacivali i zviždali Ronaldu, a sve je još počelo tokom zagrijavanja što je očito Portugalca izbacilo iz takta.

Tokom zagrijavanja i šutiranja na gol navijači Newcastlea su se smijali i radovali svaki put kada bi Ronaldo promašio, a on je pokazao na kraju koliko mu je to zasmetalo.

Kada je uspio zabiti gol gledao je ka navijačima Newcastlea i pokazao svoje uho aludirajući na to da ih ne čuje sada, ali oni su se još više počeli smijati što je Ronalda u potpunosti naljutilo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako je sigurno bio motivisan za "osvetu" na kraju je Ronaldo odigrao jednu od lošijih utakmica ove sezone.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
No penalty,no party.Nije ti to penal madrid da ti se svira penal svaku utakmicu.
4 12
Realist
Placko najobicniji, zato ga veliki broj ljudi nikad necesvrstat među najvece
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi