Zabio hat-trick, pa se počastio novim automobilom: Ronaldo pokazao zvijer od 200.000 funti

Ponovo u centru pažnje

Zabio hat-trick, pa se počastio novim automobilom: Ronaldo pokazao zvijer od 200.000 funti

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo proteklog vikenda je briljirao na meču Manchester Uniteda i Tottenhama.

Crveni đavoli su pred svojim navijačima uspjeli da pobijede sa 3:2, a junak je bio upravo Ronaldo koji je zabio hat-trick i donio tri boda svojoj ekipi.

Ronaldo se nekoliko dana prije toga našao na veliko udaru kritika jer je na svoju ruku odlučio da ne igra protiv Manchester Cityja kada je čuo da će meč početi s klupe.

No, protiv Tottenhama je igrao od prve minute i na najbolji mogući način utišao je svoje kritičare. Iako je na zalasku karijere Ronaldo je pokazao da je i dalje na nevjerovatnom nivou.

Portugalac se našao u centru pažnje javnosti i pred jučerašnji trening. On je u trening centar došao u svom novom automobilu kojeg je nedavno kupio, te je prema pisanju Mirrora po prvi put odlučio da ga provoza.

Riječ je o novom Aston Martinu kojeg je Ronaldo platio čak 200.000 funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cristiano Ronaldo drove his Aston Martin to Manchester United training

Poznato je da u svojoj garaži ima nevjerovatnu kolekciju automobila, ali čini se da mu je Aston Martin nekako najdraži jer ih ima već nekoliko u svojoj garaži.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Casti se on svako malo... :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi