Šta to Ronalda može odvesti u drugi klub?
Foto - EPA

Ne želi ići, ali...

Šta to Ronalda može odvesti u drugi klub?

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo sve se češće povezuje sa odlaskom iz Juventusa.

Sportski direktor PSG-a Leonardo iskreno je priznao da bi volio vidjeti Portugalca u svom klubu, a kao jedna od destinacija spominje se i Manchester United.

Tuttosport je danas donio zanimljivu informaciju. Njihovi izvori bliski klubu kažu da ni Juventus, a ni Ronaldo ne žele raskinuti saradnju i da će ugovor do kraja biti ispoštvovan.

Sa druge stran Gazzetta dello Sport ima drugačiji pogleda na kompletnu situaciju. Ugledni list tvrdi da bi Cristiano mogao otići ako se ne ispune klupski ciljevi ove sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ako sa Ronaldom ne dođu razultati ove sezone mogao bi se okrenuti prema PSG-u", navodi Gazzetta.

Bit će svakako interesantno vidjeti šta će se desiti sa Ronaldom. Sa 35 godina Portugalac je još uvijek fenomenalan i takvog igrača se zaista teško odreći.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Psg kupuje 2 najbolja na svijetu, Messija i Ronalda, sa Neymarom i Mbappeom nebeska sila u fudbalu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti