Ronaldu spao flaster s nosa, a onda se najbolje vidjelo kakav udarac je dobio

Sudario se s golmanom Češke

Ronaldu spao flaster s nosa, a onda se najbolje vidjelo kakav udarac je dobio

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo zadobio je nezgodnu povredu na meču Češke i Portugala.

Česi su u Pragu večeras ugostili reprezentaciju Portugala u meču petog kola Lige nacija i nakon prvog poluvremena gube sa 2:0.

Portugal ima sigurno vodstvo u Pragu nakon golova Dalota i Brune Fernandesa, ali je prvo poluvrijeme obilježila nezgodna povreda nosa koju je zadobio Cristiano Ronaldo.

Naime, u 13. minuti Ronaldo i golman Tomas Vaclik su se žestoko sudarili i Portugalac je dobio udarac u nos od golmana Češke.

Ljekarski tim je odmah utrčao na teren da ukaže pomoć Ronaldu kojem je potekla krv iz nosa, ali je on pored svega odlučio da ostane na terenu i nastavi utakmicu.

Oglasi

Također, doktori su Ronaldu stavili flaster na nos zbog čega je bilo čak sumnji da je slomio nos, ali čini se da povreda nije toliko ozbljina.

Naime, u nastavku utakmice Ronaldu je spao flaster snosa i jasno se mogla vidjeti velika ogrebotina na nosu koju je zadobio nakon sudara s golmanom Češke.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Nakon što su Portugalci poveli sa 2:0 u Pragu golom Fernandesa kamere su prikazale i Ronalda i jasno se mogla vidjeti u kakvom stanju je njegov nos u samom finišu prvog poluvremena.

Bit će zanimljivo vidjeti da li će Ronaldo možda ostati u svlačionici, ali poznavajući njegov karakter teško da će se desiti da on pristane na izmjenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi