Nakon što je Juve odredio cijenu za Ronalda, PSG se prvi oglasio
Ronaldovi dani u Torinu odbrojani

Parižani se povezuju s Portugalcem

Nakon što je Juve odredio cijenu za Ronalda, PSG se prvi oglasio

Edmir Škorić

Juventus je navodno spreman za svega 29 miliona eura na ljeto prodati svog najboljeg igrača Cristiana Ronalda.

Ronaldo je daleko najplaćeniji igrač u Torinu, a Juventus namjerava njegovom prodajom da olakša budžet, ali i da napravi određenu smjenu unutar tima. Nakon po svemu sudeći sezone prepune razočarenja, bez obzira da li će klub osvojiti Scudetto ili ne, pala je odluka da se prodaju neki iskusni igrači.

Mediji u Italiji navode da će Juve prodati Ronalda po minimalnoj cijeni od 29 miliona eura, a PSG se smatra prvim favoritom za kupovinu nekadašnje zvijezde Manchester Uniteda i Real Madrida.

Šta, pak, o tome misle u Parizu, konkretno sportski direktor tog kluba Leonardo?

"PSG uvijek prati sve igrače, svaki vrhunski igrač povezan je s PSG-om i to je dobra stvar. Uvijek možemo pregovarati s velikim igračima koji žele doći k nama, a ponelad i valoriziramo takve razgovore. Međutim, trenutno za sada ne pregovaramo ni sa Messijem niti s Ronaldom".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, to ne isključuje mogućnost da se na ljeto ipak desi da neko od navedenih zvijezda obuče dres francuskog prvaka.

"Sve je moguće", zagonetno je odgovorio Leonardo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barca.forever
A ko će ako neće plastika..
1 5
Goran3
Pljuju covjeka previse pa otkad to jedan igrac moze biti uvijek prevaga jednostavno cijela.ekipa Mora igrati na nivou u juventsu se ne zna ko pije ko placa prosle sezone protiv liyona in je drzao u zivotu Dao oba gola sa sarijem donio scudeto ove godine u ligi vise on golova ima neko cijeli tim jeste zakazao protiv porta u obe tekme Ali nije vam Ronaldo kriv Pirlo cudne izmjene pravi vadi ciesu jednistavno nije trener za.juve pola tima treba otjerat
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi