Vraća se Paul Pogba, ali pitanje je gdje

Francuz na iskušenju

Vraća se Paul Pogba, ali pitanje je gdje

E. Ganibegović

Francuski veznjak Paul Pogba nalazi se na raskrsnici karijere.

Naime, iz Manchester Uniteda su potvrdili da bi se on na teren trebao vratiti u februaru, ali mediji na Otoku donose vijesti da to neće biti dugog vijeka.

Iako je Pogba već oporavljen, privremeni menadžer Crvenih đavola neće rizikovati, pa će s njegovim povratkom na teren sačekati idući mjesec.

Pogbi će na ljeto ugovor isteći s Manchester Unitedom, a s obzirom na to da je ušao u posljednjih šest mjeseci ugovora, stekao je pravo da pregovara s drugim klubovima, što je on i učinio.

Pored činjenice da ga žele Real Madrid i PSG, 28-godišnji veznjak na pragu je povratka u Juventus u kojem je proveo najbolje dane u karijeri.

Novac navodno neće igrati nikakvu ulogu jer prvak svijeta s Francuskom iz 2018. godine želi da se vrati u najbolju formu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Pogba se u Manchester United vratio u ljeto 2016. godine za 105 miliona eura, a sada je došlo vrijeme na novi put u Torino. Karijeru je započeo, podsjetimo, u Le Havreu.

Ove sezone je Pogba odigrao 13 utakmica za United i upisao sedam asistencija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Dobar je Pogba, ovu sezonu je pravo dobro otvorio, cak bio i najbolji asisten u PL, ali eto zeznula ga povreda... ali Pogba je to, nekad igra dobro, nekad ne, isto kao De Gea i pola Uniteda. De Gea bude dobar pravo jedno vrijeme dok ne pocnu kiksevi. A evo ovu sezonu je pravo dobro odradio jos da je dobro i zavrsi i to je to. Cak bi ga za ovu sezonu proglasio najboljim golmanom po meni, da njega nije sad bi United bio na rangu newcastle
2 4
penicilin.za.glupane
Najprecjenjeniji igrač ikada.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi