Magija u nogama: Internetom kruži video na kojem se Ronaldo poigrava s igračima Reala na treningu
Cristiano Ronaldo je slobodan igrač, trenira s Real Madridom.

Slobodan je igrač

Magija u nogama: Internetom kruži video na kojem se Ronaldo poigrava s igračima Reala na treningu

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo slobodan je igrač nakon raskida ugovora s Manchester Unitedom. Dok čeka prave ponude, trenira s Real Madridom i pokazuje da je i dalje u pravoj formi.

Nakon velikih tenzija s trenerom Erikom ten Hagom i intervjua koji je dao Piersu Morganu, Cristiano Ronaldo je ostao bez kluba.

Na Svjetskom prvenstvu u Kataru bio je jedini slobodan igrač, no za njega zime sigurno neće biti.

Dok čeka prave ponude, trenira s Real Madridom kako bi održao formu i što spremniji dočekao nastavak sezone. 

[twitter]https://twitter.com/Football__Tweet/status/1603993644310085637?s=20&t=yXXOnv0L3o-xBgT7Pf6VOg[/twitter]

Na društvenim mrežama objavljen je video na kojem vidi kako izvodi dva sjajna driblinga i pogađa na treningu uz svoje prepoznatljivo slavlje, no iako je u opisu naglašeno da je video od danas, u pitanju je stari video dok je još bio član Los Blancosa.

Oglasi

Kada je nastavak karijere u pitanju, Ronaldo se dugo povezuje s Al-Nassrom u Saudijskoj Arabiji, ali Piers Morgan je prije nekoliko dana objavio da od toga nema ništa.

Povezuje se ponovo i s Chelseajem nakon što je tešku povredu zadobio Armando Broja.

Oni žele iskoristiti činjenicu da je Ronaldo slobodan igrač i željan nastaviti igrati na najvećem nivou, odnosno u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, jučer je objavljeno da je jedinu službenu ponudu za njega dao Newcastle United, a to je rekao ugledni novinar Gianluca di Marzio:

"Cristiano je želio ostati u Europi, ali nije dobio nikakve konkretne ponude od evropskih klubova. Samo iz Newcastlea, ali ideja je bila da tamo igra do juna, a onda ide u Al-Nassr. Ali mislim da je dogovor sklopljen".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Galacticosi
Klasa
1 1
Lordiox1
Ovo je video iz 2018
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti