Po broju golova u dresu Portugala

Ronaldo postavio novi rekord

17

Komentari (17)

user1607499935
Ronaldo treba sa se zahvali formatu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Najdraže žrtve: Andora, Litva,Estonija,Farski otoci,Luxemburg, Letonija i tek nešto jača Mađarska. Anomalija je tek Švedska. Dosta je reć da je 50% reprezentativnih golova zabio protiv momčadi koje ne ulaze u top 50 po FIFA rang listi. Zato i nije srušio rekord nekakvog Neymara,Brazilskog Ronalda,Kake,Messija,Suareza ili Forlana jer oni ne igraju kvalifikacije za Copu i ne igraju protiv smješnih momčadi. Nego je srušio rekord nekakvog Ali Daia jer se taj ko i on natrpo protiv Butana,Bruneja,Malajzije,Indonezije i ko zna kakvih drugih poluamatera. Mesi bi dao 300 golova za reprezentaciju da je igrao protiv takvih. U Juznoj Armerici je cak i jedna Bolivija u stanju da pobjedi Argentinu sa 6-1.
emirduvnjak
King_Kenny
@user1607499935 ...gostovanje u Boliviji je jako nezgodno jer se radi o reprezentaciji ciji se nacionalni stadion nalazi na najvecoj nadmorskoj visini na svijetu od svih drugih stadiona,sto stvara velike teskoce igracima koji na to nisu navikli.
user1607499935
Emirduvnjak, ne serem. Na velikim takmicenjima se vidi ko je prava klasa. Svjetski rekord: Messi je jedini igrač u povijesti nogometa koji je sudjelovao u 43 gola (19 golova i 24 asistencije) za reprezentaciju na velikim natjecanjima (Copa America + WC). Svjetski rekord: Najbolji igrač je u povijesti je i po učinku u nokaut fazi sa reprezentacijom na velikim natjecanjima. Izravno je sudjelovao kod 21 gola koje je Argentina postigla na Svjetskom prvenstvu i Copa America (5 golova i 16 asistencija). Osim toga Messi je i najbolji asistent u povijesti Copa Americe i drugi je najbolji asistent u povijesti Svjetskog Prvenstva. Ispred njega je samo Pele sa 10 asistencija.
Zbunko
Jesi li ti dao koji gol?
Amansio
Koliko je uzeo titula
Klicko
Armenija,Malta,Andora,Kazahstan,San Marino,Luxemburg,Litvanija,Farska Ostrva,Moldavija i sad je dodao Katar na ovu listu jakih reprezentacija na kojima je nabijao statistiku :D
Adi1
Jedan jedinii najvecii
Decembarski
Eto ostali su samo igrali protiv Njemacke,Spanije,Italije,Engleske,Francuske,Argentine,Brazila......
hacmu
King_Kenny
@Klicko ..treba provjeriti koliko li ih je zabio iz penala...ne nosi on djabe nadimak Penaldo.
Śmeker007
Djabe ili ipak dzabe? ??
user1619557757
Kugla
Vi kazete Dzeko dao 50+ golova za reprezentaciju a nikad nekazete da je 70% golova dao u prijateljskim utakmicama i veoma slabim reprezentacijama
Mepa
Dzeko je zabijao 2x Francuskoj, Spaniji, Njemackoj, 5x Belgiji, Italiji, Americi,Svicarskoj,Austriji,2 x Turskoj,2 x Grckoj, Slovenija itd. Ovo ako su slabe reprezentacije ne znam onda koje su jake i on nije Penaldo da izvodi penale imao bi bar jos 10 golova za reprezentaciju.
Kugla
Sto se ljutis eto 60% golova ako ti je lakse
Klicko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.