Rivaldo je Ronaldu preporučio gdje treba završiti karijeru, čeka se odgovor Portugalca

Za sada uživa u Saudijskoj Arabiji

Rivaldo je Ronaldu preporučio gdje treba završiti karijeru, čeka se odgovor Portugalca

Samir Mlaćo

Mnogo se priča o tome gdje će Cristiano Ronaldo završiti karijeru. To će se sigurno desiti uskoro, a mnogi su mišljenja da ću me posljednja destinacija biti Portugal.

Legendarni Brazilac Rivaldo smatra da je najbolja opcija za Portugalca Real Madrid.

"Igrači su nekad prevareni velikom ugovorima, koje npr. potpišu u Saudijskoj Arabiji. Međutim, tamo se vodi zatvoren život. Nije ni nogomet lak kao što mi mislimo“, rekao je Brazilac.

Ronaldo je sjajno plaćen u Saudijskoj Arabiji gdje uživa, a bankovni račun je iz dana u dan sve veći.

"Za njega bi bilo dobro da se vrati u Real i tamo završi karijeru. Naravno, ne može se od njega tražiti da radi ono što je radio sa 25 godina. Ipka, može pomoći u osvajanju trofeja“, dodao je Rivaldo.

Ronaldo je početkom godine iznenadio fudbalsku javnost odlukom da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji gdje je potpisao za Al Nassr ugovor do ljeta 2025. godine.

Oglasi

Međutim, jasno je da se takve ponude ne mogu odbiti jer će Ronaldo za dvije ipo godine u dresu ovog kluba inkasirati nevjerovatnih 500 miliona eura, a dolaskom u Saudijsku Arabiju on živi zaista kao pravi kralj.

Saudijci su sretni što je jedan od najboljih igrača svih vremena odlučio da nastupa u njihovoj zemlji, a već mjesecima to mu jasno daju do znanja. Pored ogromne plate uživa i status prave zvijezde, te svakodnevno dobija raznorazne poklone.

Ovih dana u centru pažnje je kompanija "Jacob&Co" koja se inače bavi proizvodnjom satova, a u saradnji s vlasnicima Al Nassra odlučili su poseban model napraviti u čast Ronalda.

Što se tiče dizajna itekako su se potrudili da istaknu detalje koje su u čast Cristiana, a na modelu "Hear of CR7" nalazi 26 bijelih dijamanata, te također mala slika Ronaldove prepoznatljive proslave gola "Siuuu".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Al Nassr je Ronaldu i njegovoj porodici osigurao sve što im je potrebno, pa i više od toga.

Do tada je on u 16 utakmica u prvenstvu postigao 12 pogodaka te dodao dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi