Ronaldov ego nema granicu: Bernardo Silva odabrao Messija, za Portugalca je to značilo kraj

On je zaista nevjerovatan

Ronaldov ego nema granicu: Bernardo Silva odabrao Messija, za Portugalca je to značilo kraj

E. Oštraković

Oni najveći navijači Cristiana Ronalda i reprezentacije Portugala ubijeđeni su da ovaj fudbaler više nije u dobrim odnosima sa Bernardom Silvom.

Iako njih dvojica nikada nisu igrali u istom klubu, dugo godina su zajedno u svlačionici svoje reprezentacije, te su imali jako dobar odnos.

Ipak, navijači su počeli da iznose svoju teoriju da njih dvojica više ne razgovaraju, a čak su primjetili da Ronaldo više ne prati na Instagramu Bernarda Silvu.

Prema teoriji navijača to je zato što je Bernardo Silva odlučio da izognoriše Cristiana Ronalda kada je predviđao osvajača Zlatne lopte.

"Ako Haaland osvoji Premiership i Ligu prvaka možete ga staviti u diskusiju za Zlatnu loptu, baš kao i Vinicius Juniora", rekao je Bernardo Silva, te je dodao:

"Ukoliko Real Madrid osvoji Ligu prvaka, onda definitivno Vinicius Junior ima prednsot, ali generalno to je između Messija i pobjednika Lige prvaka, a trenutno kao pobjednika vidim Messija", rekao je Silva.

Oglasi

Nakon ove izjave Cristiano Ronaldo je prestao pratiti Bernarda Silvu na društvenim mrežama, ali još uvije prati svoje ostale kolege iz reprezentacije.

Navijači su odmah, nakon komentara Bernarda Silve, krenuli da iznose svoje mišljenje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ovo se nekome neće svidjeti", napisao je jedan navijač aludirajući na Cristiana Ronaldo.

"Ronaldo je otpratio svog kolegu iz reprezentacije jer je izabrao Messija", kaže navijač Manchester Cityja.

Top Komentari

user1676286668
Logicno da će mali kepec nosati osvojit zato što mu namještaju nagrade....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi