Ronaldo je poslije Turske dobio mali, ali skoro milion eura vrijedan poklon koji oduzima dah

Novi sat u kolekciji

Ronaldo je poslije Turske dobio mali, ali skoro milion eura vrijedan poklon koji oduzima dah

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo želi da igra na Svjetskom prvenstvu u Kataru i još (najmanje) 90 minuta dijeli ga od tog cilja.

Napadač Manchester Uniteda kao kapiten predvodi Portugal u baražu kvalifikacija za Mundijal. U polufinalu odigranom u Portu dobili su Tursku s 3:1, a u finalu ih neočekivano, opet na Dragau, čeka Sjeverna Makedonija, koja je šokantno pobijedila Italijane s 1:0 u Palermu.

Da rezimiramo, Portugal protiv Makedonaca pred svojim navijačima ima priliku da se plasira u Katar, iako su svi možda bili ubijeđeni da će Azzurri igrati u tom finalu.

Na poklon je Ronaldo nakon pobjede nad Turskom dobio poseban sat. Američki proizvođač Jacob i Co. poklonio mu je model CR7 Bugatti Chiron, inspirisan superautomobilom u njegovoj garaži, a opće je poznato da Ronaldo obožava Bugatti. Sat mu je uručio lično osnivač brenda Jacob Arab.

Sat ima šemu boja dizajniranu tako da odgovara i vanjskom izgledu Ronaldovog superautomobila i unutrašnjosti. Ugravirana je s 232 "white baguette" dijamanta, ali i sa 109 crnih safira, a brojčanik je izrađen od kristala. Očito je na modelu upisan i Ronaldov brend, CR7.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Bugatti Chiron CR7 košta oko 910.000 eura.



Top Komentari

Mostarac94
Sat na kojem se ne vidi koliko je sati xD
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti