Cristiano Ronaldo se oglasio na Instagramu nakon stravične povrede Andrea Gomesa

Pružio podršku sunarodnjaku

Cristiano Ronaldo se oglasio na Instagramu nakon stravične povrede Andrea Gomesa

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Andre Gomes doživio je stravičan prelom desne noge na utakmici između Evertona i Tottenhama.

Gomes je u finišu utakmice bio u duelu sa Sonom koji ga je faulirao s leđa, a do loma noge došlo je nakon što se sudario s Aurierom. Svi na stadionu bili su u šoku kada su vidjeli u kakvom stanju je njegova noga, te su znali da je sezona za njega vjerovatno završena.

Igrači Evertona pokušali su nekako da utješe Gomesa i pruže mu podršku, ali je bilo jasno da se Portugalac nalazi u velikom šoku. Gomes je prebačen u obližnju bolnicu, a Everton je jučer saopštio da je uspješno operisan i da je pred njim sada duga operacija.

Gomes je dobio veliku podršku iz cijelog svijeta, a sinoć se na Instagramu oglasio i njegov saigrač iz reprezentacije Cristiano Ronaldo. Fudbaler Juventusa je sigurno uzdrman povredom Gomesa, te je odlučio javno da mu pruži podršku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Želim ti brz oporavak Andre. Ti ćeš se vratiti još jači. Šaljem ti veliki zagrljaj", poručio je Ronaldo.

Ronaldo's Message. (Image Credit: @cristiano on Instagram)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi