Riječ od pet slova bila je dovoljna Ronaldu da u trans baci navijače Manchester Uniteda

Story CR-a

Riječ od pet slova bila je dovoljna Ronaldu da u trans baci navijače Manchester Uniteda

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo svim silama pokušava da napusti Manchester United.

Masa je klubova koji su odbili da ga dovedu, a na tom spisku se nalaze timovi poput Bayerna, Chelseaja, Atletico Madrida i drugih.

Za Portugalca se najavljivala i klupa u prvom kolu danas protiv Brightona, no to vrlo vjerovatno neće biti slučaj jer je Anthony Martial povrijeđen i Ronaldo će zauzeti njegovo mjesto u startnoj postavi Crvenih đavola.

Pored svih glasina koje su se pojavljivale, tako će Ronaldo sezoni početi kao član Manchester Uniteda, a uoči meča s Brightonom objavio je i priču na Instagramu i napisao riječ od pet slova (na bosanskom jeziku sedam) koja je u trans bacila navijače njegovog kluba.

"Ready", odnosno "Spreman", napisao je Ronaldo uz fotografiju u dresu kluba s Old Trafforda.

Oglasi

Utakmica Manchester United - Brighton na rasporedu je danas od 15 sati, a u istom terminu se sastaju i Leicester i Brentford. Od 17:30 na rasporedu je meč West Hama i Manchester Cityja.

Nove glasine o transferu Ronalda u Sporting

Odbijanja klubova kojima je predlagan Cristiano Ronaldo nisu zaustavila Jorgea Mendesa koji je, čini se, pronašao još jednu moguću destinaciju za Portugalca, a radi se o Sportingu.

Klub u kojem je Cristiano Ronaldo stasao ne bi se protivio odlasku koji je izvodiv jer je nogometaš spreman financijski se potruditi da se vrati u Sporting, momčad koja će iduće sezone igrati u Ligi prvaka s pozicije portugalskog viceprvaka.

Novinari iz italijanskog Tuttosporta, koji potencijalni transfer kategoriziraju kao "senzacionalan", pišu da su pregovori u tijeku, ali su strane daleko od dogovora.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pregovore komplikuje prije svega pozicija Manchester Uniteda, kluba koji se i dalje odupire odlasku Cristiana Ronalda, unatoč igračevoj želji.

Na to Crveni đavoli imaju apsolutno pravo, s obzirom na to da je Ronaldo za njih ugovorom vezan do ljeta 2023. godine.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Emir.D
Ebo majku pa vi od Ronalda napraviste prosjaka da se nudio cak i zrinjskom ako udje u ligu sampiona. Odbijaju ga ljudi a on ih i dalje moli. Neprovaljuj te se ebo vas ronaldo vise!!!
4 1
DadiG
Ovo ide u sami vrh najidiotskijih naslova. Ovo osnovac u školskim novinama da napiše nastavnik bi porazgovarao sa njim ili bi ga čak zaustavio da objavi. KAKVE VEZE IMA ŠTO RIJEČ IMA 5 SLOVA???
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi