Navijačima nije jasno zašto Ronaldo jučer nije trenirao, ali zna se gdje je bio u tom trenutku

Imao neke druge obaveze prema klubu

Navijačima nije jasno zašto Ronaldo jučer nije trenirao, ali zna se gdje je bio u tom trenutku

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa do kraja sezone će se boriti za mjesto koje vodi u Ligu prvaka što niko nije mogao da očekuje prije nekoliko mjeseci.

Nakon devet godina dominacije Stara dama će ostati bez Scudetta, ali niko nije očekivao da će se morati boriti za mjesto koje na kraju sezone vodi u Ligu prvaka.

Juve je trenutno peti i tri kola prije kraja Serije A ima bod manje od Napolija koji je ispred njih. Stara dama je za vikend doživjela debakl na svom terenu jer ih je Milan pobijedio sa 3:0.

Igrači Juventusa jučer su odradili trening nakon poraza od Milana, ali mnogi su vidjeli da tu nije prisutan Cristiano Ronaldo.

Portugalac se našao na velikim kritikama nakon utakmice protiv Rossonera jer je u potpunosti zakazao. Navijačima nije bilo jasno zašto Ronaldo jučer nije trenirao, ali je ubrzo iz kluba stiglo objašnjenje.

Name, prvi čoovjek ovog kluba Andrea Agnelli odlučio je s Ronaldom da posjeti tvornicu Ferrarija koja se nalazi u Maranellu.

Zbog toga je portugalski fudbaler propustio jučerašnji trening jer je ispunio neke druge obaveze prema klubu. Igrači Juventusa već će sutra na teren kada ih očekuje meč protiv Sassuola u gostima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored meča protiv Sassuola ekipa Juventusa do kraja ove sezone će igrati još protiv Bologne i Intera.

U slučaju da se ne plasiraju u Ligu prvaka ovaj klub očekuje gubitak od čak 100 miliona eura. Također, vjerovatno će u tom slučaju i Ronaldo potražiti novi klub jer sigurno ne planira da u finišu karijere igra u Evropskoj ligi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fudo.98
Trebao je pakaš odvest čitavu ekipu nek se ljudi psihički rasterete hehehe
1 1
Lordiox1
Jel se ovo Ronaldo udebljao ili se meni cini?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi