Ludnica u Zenici: Dječak izazvao haos zbog Cristiana, policija reagovala

Pred utakmicu BiH - Portugal

Ludnica u Zenici: Dječak izazvao haos zbog Cristiana, policija reagovala

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Portugala večeras gostuje u Zenici selekciji Bosne i Hercegovine i očekivano njihov dolazak je privukao veliku pažnju. Pred polazak na Bilino polje došlo je i do reakcije policije nakon što je jedan dječak pokuašo doći do Cristiana Ronalda.

Dolazak Portugala i Cristiana Ronalda u Zenicu izazvao je pravi haos. Fanovi CR-a iz Bosne i Hercegovine čine sve kako bi dobili trenutak pažnje jednog od najboljih fudbalera svih vremena, a večeras je došlo i do manjeg incidenta.

Dok je selekcija Portugala kretala prema stadionu Bilino polje, jedan od dječaka je prošao osiguranje i krenuo je prema Cristianu. Ubrzo je međutim zaustavljen od policije i nije uspio prići portugalskoj zvijezdi.

Vidio je CR trenutak kada mu je dječak potrčao. Pokušao ga je upozoriti da to ne čini, no na kraju je policija morala reagovati.

Na kraju je srećom sve prošlo bez većeg incidenta. Dječak je odveden, a Cristiano i ekipa su krenuli prema Bilinom polju.

Treba istaći kako je ogroman broj fanova konstantno bio ispred portugalskog hotela. Svi su željeli vidjeti svoje junake sa zelenog terena, a najviše je naravno bilo dječaka.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Utakmica Bosne i Hercegovine i Portugala igra se od 20:45 sati. Gosti su već osigurali plasman na Evropsko prvenstvo i za njih je ovo doslovno revijalna utakmica, no najavili su kako žele pobijediti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi