Tri kluba stala u red za Cristiana Ronalda

Gdje će i da li će otići?

Tri kluba stala u red za Cristiana Ronalda

E. Ganibegović

Cristiano Ronaldo konstantno se povezuje s odlaskom iz Manchester Uniteda nakon što Crveni đavoli nisu uspjeli izboriti plasman u Ligu prvaka. 

Kako prenose engleski mediji, napadač smatra da se ne uklapa u stil igre koji će Erik ten Hag tražiti na Old Traffordu, a svemu kumuje i neigranje u Ligi prvaka. 

Cristianu Ronaldu, naravno, ne nedostaje opcija.

Tako postoji mogućnost da Ronaldo ode tek godinu dana nakon povratka, a prve varijante već su se pojavile u međunarodnim medijima, koji kažu da su tri tima zainteresovana za njegove usluge. 

Prvi od njih je Sporting, Ronaldov tim i klub koji ga je 2002. lansirao na veliku scenu. Fudbalerova majka, vatreni fan "bijelo-zelenih", sanja da će ga ponovo vidjeti u njihovom dresu. Osim toga, u Sportingu bi Ronaldo igrao i Ligu prvaka.

Druga opcija bi bio Bayern, ali interes Nijemaca je ograničen. Njemački prvak prvo čeka da završi "sapunicu" s Robertom Lewandowskim, fudbalerom koji ovog ljeta očajnički želi napustiti Bundesligu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Treća i najmanje vjerojatna varijanta je Roma. U talijanskim medijima pojavile su se vijesti da bi ga Jose Mourinho ponovo želio vidjeti u svom timu nakon što ga je vodio u Real Madridu.

Na kraju nam ostaje samo da sačekamo i vidimo šta će biti s Cristianom Ronaldom, koji se trenutno nalazi na odmoru na Balearskim otocima. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

irnes4
Spominjala se Stupcanica, medjutim prste je umjesao biznismen Hilmija Kurić sa svojom Turbinom Sve u svemu ocekuje nas burno ljeto
7 1
aladd0n
bayern sad, onda slijedecu sezonu psg i da bude prvi koji je osvojio svih 5 liga
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije