Cristiano što želi to i dobije: Najveće pojačanje Milana stiže u Real
Hoće li Perez Ronaldu ispuniti još jednu želju?

Portugalac ga želi utimu

Cristiano što želi to i dobije: Najveće pojačanje Milana stiže u Real

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo je miljenik predsjednika Real Madrida Florentina Pereza. Ronaldo obično uvijek dobije od predsjednika ono što želi, a naredna želja mu je jedan fudbaler Milana. 

Kako prenosi Diario Gol, Cristiano je izrazio želju da Real Madrid angažuje defanzivca Milana Leonarda Bonuccija. Portugalac navodno smatra da će na taj način Real konačno uspjeti da stabilizuje odbranu koja je tokom ove sezone poljuljana.

Podsjetimo, Kraljevski klub ima zaostatak od osam bodova u odnosu na Barcelonu u La Ligi, a u grupnoj fazi Lige prvaka je završio na drugom mjestu iza Tottenhama.

Naravno, to nisu rezultati koji bi zadovoljili ukuse Real Madrida, ali ni Cristiana koji je završio grupnu fazu sa čak devet golova. Da li će Perez već u januaru ispuniti njegovu veliku želju, ostaje nam da vidimo, ali je sigurno da bi igrač poput Bonuccija veoma dobro došao Kraljevima u ovom trenutku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Bonucci je u Milan stigao prošlog ljeta iz Juventusa, ali se u tekućoj polusezoni nije najbolje snašao u dresu Rossonera, a ni klubu ne ide baš najbolje. Upravo zbog toga nije isključeno da će on napustiti Milan u januaru. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

komedija
Dobro ce ih pojacati :).
2 1
Batistuta
Ma kako
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi