Zidane počeo pregovore sa jednim od najboljih igrača današnjice oko transfera u Real
Španski stručnjak silno želi Belgijanca u ekipi

Želi ga već dugo vremena

Zidane počeo pregovore sa jednim od najboljih igrača današnjice oko transfera u Real

Trener Real Madrida Zinedine Zidane počeo je pregovore sa jednim od najboljih igrača današnjice oko transfera u Real Madrid, prenosi britanski The Sun. 

Francuski stručnjak na klupi Real Madrida već mjesecima unazad ima namjeru da angažuje Edena Hazarda, ali čelnici Chelseaja su svjesni o kkakvom se igraču radi i nemaju namjeru da ga puste tako lako.

Podsjetimo, u Realu smatrju da bi Hazard bio dugoročno rješenje na poziciji koju trenutno igra Cristiano Ronaldo, ali problem im predstavlja činjenica da Hazard ima još dvije i pol godine ugovora sa Plavcima. Osim toga, Chelsea namjerava ponduiti novi ugovor Hazardu po kojem bi bio još više plaćen.

Dakle, Zidane je navodno stupio u pregovore sa Belgijancem za kojeg se smatra da bi rado obukao dres Real Madrida, a nama ostaje da vidimo kako će pregovori teći.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Hazard je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao ukupno 20 mečeva i postigao je osam golova uz sedam asistencija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Batistuta
Nema šanse
2 0
komedija
Nece njega Ronaldo trpiti pored sebe. Takvi su to likovi.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi