Zna se ko će biti glavni sudija na meču Crna Gora - Bosna i Hercegovina

Susret se igra u subotu u Podgorici

Zna se ko će biti glavni sudija na meču Crna Gora - Bosna i Hercegovina

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine već u subotu igra novi meč i to na gostovanju protiv Crne Gore.

Zmajevi su sinoć u meču drugog kola Lige nacija u Zenici pobijedili Rumuniju sa minimalnih 1:0, a već u subotu će izabranike Ivayla Peteva čekati utakmica protiv selekcije Crne Gore.

Ovaj meč će se igrati u Podgorici u subotu sa početkom 20:45 sati. Naša reprezentacija nakon dva kola ima četiri boda, dok Crnogorci imaju jedan bod manje u odnosu na naš tim.

Također, UEFA je potvrdila danas da će glavni sudija ove utakmice biti Daniele Orsato iz Italije, a njegovi pomoćnici će biti Alessandro Giallatini i Fabiano Preti. Četvrti sudija je Matteo Marchetti.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Zmajevi će u petak put Podgorice gdje ih istog dana očekuje trening. Također, očekuje se pun stadion, te velika podrška i bh. navijača koji su već najavili svoj dolazak u Podgoricu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi