Hadžibegić više nije selektor Crne Gore!

Crnogorci već odabrali drugog

Hadžibegić više nije selektor Crne Gore!

A. Čaušević

Faruk Hadžibegić neće potpisati novi ugovor s reprezentacijom Crne Gore, izvještavaju tamošnji mediji.

Vijesti.me navaode da Hadžibegiću neće biti ponuđen novi ugovor bez obzira što je sa Crnogorcima uspio izboriti plasman u Ligu B Lige nacija.

Predsjednik FS Crne Gore je za Hadžibegićevog nasljednika izabrao Miodraga Radulovića koji je već prihvatio ponudu.

Bh. trener je popularne Sokolove vodio na 14 mečeva uz učinak od šest pobjeda te po četiri remija i poraza.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Izborio je promociju u grupi sa Azerbejdžanom, Luksemburgom i Kirpom, međutim čelni ljudi tamošnjeg saveza smatraju da igra Crnogoraca u tim mečevima nije bila dovoljno ubjedljiva pa je Savičević odlučio da traži drugog selektora i pronašao ga je u Raduloviću.

Top Komentari

Ga_Zi_JA
Majstor za ODVESTI klub u NIZI RANG..
0 11
Ga_Zi_JA
Djecaci, znam da ste MLADI i ne sjecate se, ali ovaj STRUCNJAK nas je VEC VODIO, i NISMO se proslavili..ako vec zelite neki POVRATAK, onda je PAPE RJESENJE..
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi