Djevojke u Podgorici okupirale Vlahovića, ali hit je Englez koji nije ni svjestan s kim se uslikao

Srbija sutra protiv Crne Gore

Djevojke u Podgorici okupirale Vlahovića, ali hit je Englez koji nije ni svjestan s kim se uslikao

E. Škorić

Nogometna reprezentacija Srbije doputovala je jutros u Podgoricu gdje sutra igra meč 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ispred hotela Hilton stigli su selektor reprezentacije Dragan Stojković Piksi, predsjednik Nogometnog saveza Srbije Dragan Džajić, kao i nogometaši Aleksandar Mitrović, Vanja Milinković Savić, Dušan Tadić i ostali.

Prvi put od razdvajanja dvije države, Srbija i Crna Gora su rivali u kvalifikacionom ciklusu, zbog čega se naravno uveliko piše i priča o ovom meču.

Jedna od najvećih zvijezda koja je doputovala u autobusu reprezentacije Srbije je bez dileme napadač Juventusa Dušan Vlahović, kojeg su djevojke odmah "zaskočile", tražeći od njega zajedničku fotografiju.

Naravno i žene i muškarci tražili su Vlahovića fotografiju, a isto je bio slučaj i sa ostalim zvijezdama srbijanske reprezentacije.

Orlovi i Sokolovi bore se za odlazak na Evropsko prvenstvo naredne godine u Njemačkoj, a uz njih u grupi su još i Mađarska, Bugarska i Litvanija.

Oglasi

Srbija je svoj prvi meč odigrala sa Litvancima u Beogradu i pobijedila je sa 2:0, dok je Crna Gora trijumfovala u Bugarskoj.

Zanimljivo da Orlovi nikad nisu igrali na EP otkad je Srbija samostalna i od rastanka sa Crnom Gorom. Duel u Podgorici, iako je tek početak kvalifikacija, može mnogo toga da odredi.

Na stadionu Budućnosti biće oko 11.000 navijača i naravno ne mogu da stanu svi oni koji su imali namjeru da prate uživo ovaj meč.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Crnogorci biraju predsjednika države, politika je danima u prvom planu, ali sutra bi ipak trebao nogomet da bude broj 1 u državi.

Mediji u Srbiji donose još jednu zanimljivu priču o engleskom turistu i navijaču Burnleyja koji se slikao sa Mitrovićem, Tadićem i Vlahovićem, a nije znao ni ko su. Čini se da je pravi sretnik, ali on to još ne zna...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi