Piksi: Nema izgovora; Radulović: Očekujem poslasticu

Najavili utakmicu koja se igra u ponedeljak

Piksi: Nema izgovora; Radulović: Očekujem poslasticu

E. Oštraković

Reprezentacija Srbije pobjedom na domaćem terenu protiv Litvanije od 2:0 započela je kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Zadovoljan je nakon pobjede svoje selekcije bio selektor Srbije, Dragan Stojković.

"Zadovoljan sam, uvijek je prva utakmica najvažnija i psihološki veoma teška. Momci su odigrali rutinski i zasluženo su pobijedili. Najvažnije je da smo krenuli sa pobjedom", rekao je Stojković.

Naredni protivnik Srbiji je reprezentacija Crne Gore, te se očekuje jako dobra utakmica.

"Moramo da budemo spremni. Nema izgovora, za tri dana nas čeka meč u Podgorici. Izmjene su bile da bi sačuvali svježinu. Posebno me raduje da nismo primigli gol i da se vidi da ekipa možeda odigra i na taj način", završio je Stojković.

Crna Gora je također ostvarila pobjedu u prvom kolu. Ono su sa 1:0 u gostima Savladali Bugarsku.

Oglasi

Selektor Crne Gore jedva čeka utakmicu protiv Srbije.

"Očekujem poslasticu, pravi derbi, istinski fudbalski spektakl gdje će navijači uživati u svakom smislu", rekao je Radulović.

Osvrnuo se i na pobjedu u Bugarskoj.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Sve smo uradili da pobjedom krenemo ove kvalifikacije. Kada se ovako igra i ovako bori onda vas fudbal nagradi. Čestitam igračima na zalaganju, nije lako ovdje dobiti Bugare", završio je Radulović.

Utakmica između Crne Gore i Srbije igra se u ponedeljak.

Top Komentari

user1678193389
PIKSI LEGENDA VOLIMO TE MI VELEŽOVCI
3 2
Nek_komsiji_crkne_krava
Cijenio sam ga kao ljudsku i sportsku velicinu ali poslije utakmice sa Švicarskom je pokazao kakav je šovinista.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi