Crna lista Real Madrida: Jović, Modrić, Marcelo..
Foto - EPA

Perez sprema revoluciju

Crna lista Real Madrida: Jović, Modrić, Marcelo..

Midhat Šljivak

Madridski Real spreman je za velike promjene tokom ljeta.


Kraljevski klub navodno je spreman za veliku rasprodaju i postoji velika mogućnost kako neke od velikih zvijezda više nećemo gledati u dresu ovog tima.

Tako je list Sport jučer donio 'crnu listu' fudbalera za koje od naredne sezone neće biti mjesta na Santiago Bernabeu i najavio je revoluciju među Kraljevima.

Čak 11 igrača navodno bi moglo biti prodato. Među njima su i dvojica Blkanaca Luka Modrić i Luka Jović, a na listi su i velika imena poput Garetha Balea, Jamesa Rodrigueza i Marcela.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osim ovih fudbalera na listi su Mariano Diaz, Eder Militao, Brahim Diaz, Alphonse Areola, Alvaro Odriozola, te Lucas Vazquez.

Nema dileme da će dobar dio ovih igrača postati bivši, a vidjet ćemo na koji način će Florentino Perez uspjeti da iz zamijeni.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi