38

Komentari (38)

Husrefbeg22
Osobno sam prisustvovao toj utakmici na Kosevu protiv osijeka. Masovna medija su stvorila histeriju i mit o covjeku koji je posebno naskodio Bosnjacima, popustajuci pred velikosrpskom politikom. U Foci je cetnike koji su izvrsili pokolj izmedu 2500 i 3000 Bosnjaka nagradio primajuci ih u DVJ (Dobrovoljacku vojsku Jugoslavije). Oko Foce partizani su razoruzali vise bosnjackih sela koji su samo branili sebe. Kada su partizani napustili Focu opet se dogodio pokolj u Foci i okolnim selima koje je razoruzao Vrhovbi stab na celu sa Titom. ovo je samo jedan detalj a ima ih dosta. Stoga bih savjetovao Bosnjacima da ga ne dizu u legende jer on to nije.
henna
@Nogometas u pravu si prvo svoju sliku pa onda tuđu.
Ali brate dok njih trojica " ko bajagi " predstavljaju narode oni u isto vrijeme pune džepove.
Zato kažem, da ima pravne države pa na svu trojicu svo tužilaštvo i policiju sručiti pa bi vidio koliko tu u kriminalu sličnosti ima.
Ne pričam i vjeri ili narodu nego o KRIMINALU SVE TROJICE.
I DOK JE OVE TROJICE BIT ĆE PENZIJE PO 200 funti i slično na žalost.
A znam ja ko sam ja i odakle dolazim i ako vani živim zadnjih 12 godina. Lp moj nogometaš.
Zulfikar
Volili ga ili mrzili, postovali ga ili pljuvali istina je ta da je Tile bio fenomen, mangup i mozda najveci manipulator na svjetskoj politickoj sceni ikada, njegova sahrana je to i potvrdila. Covjek koji je za citavog svog zivota uspjeo na lancu drzati balkanska barbarska plemena je uspjeo samo on.
Zaboli me za propalom Jugoslavijom da je dobra bila opstala bi, sve je u njoj bilo vjestacko. Pri zavrsetku rata svi cetnici prelaze u partizane, naravno zahvaljuuci Titu, kasnije svi ti cetnici bivaju komunisti, da bi ti isti komunisti u vrijemenu raspadanja Jugoslavije ponovo se vratili u svoje cetnistvo, pa zar nisu cetnici pravi kameleoni. Latinka Perovic generalni sekretar komunista Jugoslavije je rekla: "Srpski narod se osjecao u Jugoslaviji kao u Velikoj Srbiji." Sve sto sam napisao tacno je i dokazano, nista nije izmisljeno, a one koji ne vole istinu od takvih ocekujem crvene minuse.
exyuSarajevo
Samo si ti vjestacki, babe i zabe nemoj mijesati, uzmi bilo koju laksu literaturu pa se obrazuj. Ko je gdje prelazio znaju najbolje oni koji su se Turcima slihtali i srbi i bosnjaci.
FahroKonjHodzic
nijemiga zao bijo ratni zlocinac ciji su kadrovi proganjali nasu sda i rahmetli predsjednika izetbegovica
Nele.
Napusis se fasistima djukelo.
Mackintosh
Hebo te Alija i SDA, vratili ste BiH 300 godina unazad! Samo SDP!
henna
@Nele. jarane ignoriši budalu on je ovdje samo da provocira i uopšte se ne zove kako piše, uzeo ime prezime i sliku mrtva čovjeka. Vjeruj mi. I prije će meni BAN redakcija opaliti nego ovoj ratnohuškačkoj HINJI.
Pozzz
FahroKonjHodzic
@henna ovdje je mrtav samo tvoj prethodni profil klonu
henna
@FahroKonjHodzic ti odlično znaš ko je on bio i još mu sliku stavljaš SRAM TE BILO.
Fujjjjj samo te na IGNOR staviti SMRADU ne ljudski
HamzaVojvoda
Umro cojk 84te
henna
@HamzaVojvoda i ako te ne gotivim u pravu si 100%.
Svaka ti čast na komentaru!
Ne volim tvoje komentar HamzaVojvoda, kao sto ne volim ni komentare FahroKonjHodzic, mala razlika je izmedju takozvanog Hamze i Fahre, ko zna koji lik se krije iza ovog Hamze, Hamza proruski orijentisan i prokomunisticki obojen.
FahroKonjHodzic
@Nogometas nevolim ni ja vaseg lagumdjiju
Uranija
henna
@Uranija ljubi te amidža tvoj 4ever. Bravo majstore Bravo!!!
Uranija
@henna nedavno razmišljam gdje je amidža nestao. Po lijepim porukama sam te skontao. Pozdrav
FahroKonjHodzic
@henna et vidis dasi klon i lazov sam priznade hoces drugom insanu sporijec da nije ziv a sam si lazljiva vreca gofana
henna
@Uranija AMIDŽINO ti znaš ko sam i kako razmišljam i hvala ti na tome. Ljubi te amidža tvoj.
Samo laganini
henna
@FahroKonjHodzic a šta ti MRTVI hoćeš da kažeš. Kredeš tuđa imena i prezimena i sliku i ti mi pišeš o nekom moralu.
Jadan si to neka svi znaju.
Pljuc
FahroKonjHodzic
dobro je ba @henna pardon ovi @Malmi_Suomi znamo da si se kloniro u vise nikova pozdrav od jednog mostarca gofno majmunsko
henna
@FahroKonjHodzic šta mi bolan ti pišeš da si iz Mostara?
Onda si ti jedinka mostarskog gofneta.
Jarane samo kako te nije stid zbog imena i prezimena mrtvog čovjeka i sliku su mu uzeo, kako te nije stid?
Sa ovim završavam konveuaciju sa tobom, SIKTER kljusino.
FahroKonjHodzic
@henna tacnije @Malmi_Suomi pa odakle sam kljusino klonirana da nisam ko ti malo iz finske pa malo iz britanije na jednom profilu si iz finske i zivis u sarajvu na drugom si vec deset godina u britaniji na sljedecem ces se javljat iz tunguzije najveci lazov klon smor i smrad si na ovom portalu najsmjesnija pojava KLONIRANA
King_Kenny
...s obzirom na ono sto se kasnije izdesavalo vjerovatno da su mnogi od ovih plakali od srece.
exyuSarajevo
Jedan i jedini. Smrt fašizmu.
Nele.
Apsolutni gospodin. Jedini predsjednik kojeg priznajem.
exyuSarajevo - "Jedan i jedini. Smrt fašizmu." Ne zaboravi da su fasisti bili cetnici i ustase, da li to znaci smrt cetnicima i ustasama. Nisu samo nacisti bili fasiste. Hocu da kazem budi konkretan, i navedi ko su za tebe fasisti.
henna
Meni taj dan u odnosu na Grbavicu 92 ne znači ništa, uz dužno poštovanje što je neko ( Tito) umro. Grbavica nije umrla i dušmani će da je gledaju svaki dan . Pitat ovo piše starog kova Sarajevskog i nadam se ko bude čitao da će da me shvati. I još me ovako nostalgija opali sad bi ja na avion i iz Yorkšira na Čwillu. **** Englesku hmmm
denimen9
Kada Bakir umre, samo ću se nasmijati na par sekundi i idemo dalje. Ukoliko mi operater prekine program, odjavit cu uslugu. Živjela demokratija
henna
@denimen9 dao sam ti minus a zašto? Ti nešto samo kad Bakir umre i živjela demokratija??
A šta je sa DoDickom? A šta je sa Čovićem ( što mijenja tok rijeke)??? Šta je sa njima popiškim im se na obraz.
Za svu trojicu ja mogu reći da su TROVAČI pravi među normalnim ljudima i plus oni se kao predstavljaju kao prvi u hrvata , prvi u srba i prvi kod bosnjaka jel de? ZATROVALI SU I SVOJ NAROD A NJIMA TROJICI DOBRO. NJIH TROJICA KAD RIKNU TO ĆE BITI DOBAR DAN.
henna
@shzlo Bakiru predsjednik naš prvi Alija nije dao da vodi stranku nakon njega.
Brate ... rođenom sinu rekao da se okani stranke da ON taj pirgavi Bakir ne preuzima stranku NIKADA i dao je rahmetli Tihiću i ti to znaš.
Ima ovdje raje " ja ovo ja ono". Ja ništa ali sve znam i borio sam se za BiH i sve njene narode i niko mi ne može spočitati ništa.
Čuvaj mi se i S.
denimen9 - ovi sto su ti dali minuse 100% su neki SDA Bakirovci.
henna - Mi moramo ocistit svoju avliju od izdajnika Bosnjaka, pa onda baciti pogledu u Covicevu i Dodikovu avliju.
shzlo - ti si jedna tipicna bu-dala kojoj je SDA u dzamiji isprala mozak. Sjeti se Softica i Bakira sta su uradili u sudbonosnom vrijemenu za Bosnjake prije nekoliko godina, izigrali svoj narod, napravili od njih ovce, da stvar bude najgora apsolutna vecina Bosnjaka na to je ravnodusna, svaka cast Senadu Hadzifejzovicu. Sa ovakvim apaticnim Bosnjacima nema nikave srece, svaka cast malom procentu Bosnjaka.
mido1921
Ovo su nam bar objavili rat a Bakir nas uništava a ni rat nam nije objavio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.