"Crne udovice" okupirale vozilo: Zvijezdi Tottenhama smješteno na originalan način

Imao pune ruke posla

"Crne udovice" okupirale vozilo: Zvijezdi Tottenhama smješteno na originalan način

A. Čaušević

U ekipi Tottenhama vlada odlična atmosfera, posebice nakon historijskog plasmana u finale Lige šampiona. 

To se najbolje vidjelo po podmuklom planu Juana Foytha i Paulo Gazzanige koji su na originalan način smjestili svom zemljaku Eriku Lameli.

Argentinski igrači su automobil svog saigrača omatali najlonom koji podsjeća na improvizovanu paukovu mrežu, dok na krov i haubu stavili replike crnih udovica.

Defanzivac Serge Aurier je snimio Lamelu kako skida najlon s automobila, a prema njegovom govoru tijela ova šala mu i nije toliko zasmetala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Spursi od 16 sati protiv Evertona igraju posljednji ligaški meč ove sezone, a finale Lige prvaka na Wana Metropolitanu na programu je 1. juna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi