Crouch o potencijalnom selektoru BiH: Čovjek se nije odvajao od cigareta
Robert Prosinečki je Crouchu ostao u sjećanju zbog količine cigareta koje je koristio tokom dana. Jednostavno je uživao u svakom dimu. (Foto: EPA)

Legendarni napadač o Prosinečkom

Crouch o potencijalnom selektoru BiH: Čovjek se nije odvajao od cigareta

M. Šljivak

Peter Crouch, sada već legendarni napadač koji već godinama nastupa u engleskoj Premier ligi, ima zanimljivo sjećanje na potencijalnog selektora reprezentacije BiH Roberta Prosinečkog.

Crouch (36) je sa Prosinečkim dijelio svlačionicu u dresu Portsmoutha u sezoni 2001/2002, a Englez je Velikog Žutog upamtio po jednom poroku.

Naravno, radi se o cigaretama koje Prosinečki koristi tokom kompletne karijere i nedavno je istakao kako nema namjeru da ikada ostavi iza sebe ovaj porok.

Prosinečki nema namjeru da ostavi cigarete. Uživa u svakom dimu tokom kompletne karijere.

Crouch je u razgovoru za Four Four Two otkrio kako je hrvatski fudbaler jednostavno uvijek bio sa cigaretom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pušio je prije utakmice, na poluvremenu, tokom tuširanja, nakon utakmice... Jednostavno se nije odvajao od cigareta. Koristio je crveni Marlboro, bilo je potpuno nevjerovatno", rekao je Crouch.

Prosinečki je nakon odlaska iz Engleske nastupao još za Olimpiju i Zagreb, a u bogatoj karijeri je igrao za velikane poput Dinama, Crvene zvezde, Reala, Barcelone...

Top Komentari

Batistuta
Prosinečki legenda... To legendo
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi