Crouchova kolekcija: Posebno je impresioniran dresovima jednog kluba

Redovno ih nabavlja

Crouchova kolekcija: Posebno je impresioniran dresovima jednog kluba

A. Čaušević

Peter Crouch možda nije u grupi najboljih napadač svoje generacije, ali je zbog načina igre omiljen među ljubiteljima fudbala. 

Obzirom da je tokom karijere igrao protiv skoro svih evropskih velikana te najjačih svjetskih selekcija ne čudi zašto bivši član Liverpoola ima kolekciju dresova.

Legenda engleskog fudbala je posebno impresionirana dresovima jednog kluba s kojim tokom karijere nije imao dodirnu tačku.

Kao dječak Crouch je bio na finalu Lige prvaka 1992. godine i od tada skuplja dresove Sampdorije koja je u tom susretu izgubila od Barcelone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moj idol je bio Vialli, ali tu su još Mancini, Lombardo, Vierchowod", prisjetio se bivši član niza engleskih premijerligaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi