5

Komentari (5)

Salence
Gluposti,obične gluposti.Obje ekipe su imale po 2X90 minuta igre.I na kraju brbljati o korneru koji se desio van regularnog vremena...budalaštine.Imali su svi dovoljno vremena da pokažu šta znaju i mogu.Mene čudi jedino Stanković koji spominje suce radi kornera van vremena,zna on bolje od tog,i kao autoritet ne bi smio tako izlijetati pred javnost,to s fudbalom nema veze.Zvjezda se nema čega stiditi,odigrali su iznad svojih mogućnosti,Pioli usrao sve što je mogao,i idemo dalje
Neutrall
A držanje distance a nema okupljanja a veliki broj novo obolelih, a da ja zaboravih da vi navijate za predsednika a ko navija za predsednika on ne prenosi koronu ništa onda samo se vi okupljajte a ostali narod ko j..e
user1584895618
Sad ce se to 20 godina pricat,kako su oni trebali proci dalje,kako ih je pokrao sudija ***** palac,isteklo 3 min,kraj,nije bio penal,pa da ga mora svirati i cekati da se izvede,ali isto tako niko ne pominje dok je njihov grk sudio u bg,prvo onaj milanov gol,kao rukom igro,druga stvar,offside bio,on nista,sudio korner i dali gol za 2:2.
doctoroffootball
Pa pokrao ih je nema sta.
Uranija
@doctoroffootball da je pustio korner da izvedu poslije isteka sudijske nadoknade i da su dali gol tek onda bi to bila krađa... ovako nikakvo pravilo nije prekršeno!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.