Crvena zvezda i Partizan bitku biju na tri fronta

Sedmica okršaja vječitih rivala

Crvena zvezda i Partizan bitku biju na tri fronta

D. Vejo

Za vjerne navijače Crvene zvezde i Partizana predstoji sedmica derbija. 

Fudbal, rukomet i odbojka su sportovi u kojima će ljuti rivali odmjeriti svoje snage. 

Prvo počinjemo od fudbala kao najvažnije sporedne stvari na svijetu. Svakako da je u Srbiji praznik kada svoja koplja ukrste crveno i crno-bijeli.

Ovoga puta to će se desiti 16. aprila na stadionu Rajko Mitić, kada će Zvezda u okviru play-offa Super lige Srbije dočekati tim iz Humske.

Drugi po redu, ali ne i po važnosti je odbojka. Sport koji će prvi donijeti okršaj ljutih rivala. Sutra s početkom od 18 sati ova dva tima igraju treći duel polufinala prvenstva Srbije.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

I  na koncu, u srijedu, kada je rukomet u pitanju, Zvezda će od 18 sati dočekati crno-bijele u okviru trećeg kola play-offa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi