U Zvezdu stigla ponuda za Degeneka koja se ne odbija?
Dobre igre donijele i brojna interesovanja

Da li će napustiti prvaka Srbije?

U Zvezdu stigla ponuda za Degeneka koja se ne odbija?

Samir Mlaćo

Crvena Zvezda iza sebe ima sjajnu godinu. Dobre igre u Evropi te u domaćem prvenstvu donijele su mnogo radosti navijačima tima iz Beograda, a sigurno je da će u ovom klubu biti burno u zimskom prelaznom roku. 

Naime, sve je više upita klubova iz inostranstva, a čini se da je najbliži odlasku Miloš Degenek. Tačnije, Al Hilal, najtrofejniji klub iz S. Arabije, spreman je platiti Zvezdi tri miliona eura obeštećenja.

Degenek je u Zvezdu stigo iz japanske Jokohame, te je dobrim igrama skrenuo pažnju velikog broja klubova. Udvostručio je svoju vrijednost, a trenutno se nalazi na pripremama sa reprezentacijom Australije za Azijski Kup.

Ovaj 24-godišnjak ove sezone upiso je 20 nastupa u Superligi, a u Ligi Prvaka 13. Dodao je ukupno tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Zanimljivo da je pored selekcije Australije nastupao i za juniore Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi