Zadaća za navijače s cijelog Balkana: Dugo će se pričati o večerašnjem potezu Delija na Marakani!

Napravili spektakl

Zadaća za navijače s cijelog Balkana: Dugo će se pričati o večerašnjem potezu Delija na Marakani!

Endin Čaušević

Fudbaleri Crvene zvezde igraju na svom terenu protiv Novog Pazara meč šestog kola srbijanske Superlige, a u 60. minuti vidjeli smo pravi spektakl na Marakani koji su priredili navijači beogradskog kluba.

Zvezda je odlično otvorila večerašnju utakmicu protiv Novog Pazara i već u osmoj minuti uspjela je da povede sa 1:0.

U centru pažnje našao se defanzivac Aleksandar Dragović koji je uspio da zatrese mrežu gostiju za 1:0 i veliko slavlje navijača Zvezde.

Upravo su navijači aktuelnog prvaka Srbije bili u centru pažnje sredinom drugog poluvremena kada su napravili pravi spektakl.

Naime, oni od prve minute bodre svoj tim i u prvom dijelu vidjeli smo i bakljadu, no u 60. minuti je tek uslijedio spektakl.

Delije nisu slučajno izabrale 60. minut za vatromet jer Zvezda obilježava 60 godina legendarnog stadiona Marakana, a navijači domaćeg tima su u tu čast priredili sjajan aplauz koji su ispratili gromoglasnom podrškom.

Napravili su fantastičnu koreografiju posvećenu Marakani, a uz vatromet vidjeli smo i bakljadu koja će se dugo prepričavati.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Također, cijela sedmica je u znak godišnjice stadiona u Beogradu, a iz Zvezde su se maksimalno potrudili da sve prođe u najboljem redu.

Odlučili su prije nekoliko dana da će ulaznice za večerašnji meč biti besplatne zbog rođendana Marakane, a navijači Zvezde nisu izevjerili i napravili su spektakl kako su i najavljivali ovih dana.

Top Komentari

juve10
Koga briga za vlašku ligu, dosadna, spora igra.... Bolja je sad naša pl. Od čukaričkog, zvezda, partizana, Loznica, topola...povraća mi se. Još ih furaju na areni, bolje Mućke gledati po 100 put
7 2
K79
e moj novinaru ustvari pokušaju od novinara nek te je stid, tamo slike ******a na sve strane a ti objavljujes videa i članak i jos ih hvalis katastrofa jbt
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi