Reakcija Aleksandra Dragovića kada je vidio s kim je Crvena zvezda u grupi: "Pu, je**m ti fudbal"

Kratko i jasno

Reakcija Aleksandra Dragovića kada je vidio s kim je Crvena zvezda u grupi: "Pu, je**m ti fudbal"

Midhat Šljivak

FK Crvena zvezda jučer je dobila rivale u Ligi prvaka. Prvak Srbije igrat će u grupi s aktuelnim prvakom Evrope Manchester Cityjem, a to se nikako nije dopalo defanzivcu crveno-bijelih Aleksandru Dragoviću. To jasno pokazuje njegova reakcija.

Crvena zvezda ostvarila je direktan plasman u Ligu prvaka, a crveno-bijeli su jučer saznali imena rivala s kojima će igrati u grupnoj fazi najjačeg klupskog takmičenja u svijetu.

U Beograd će stići aktuelni prvak Evrope Manchester City, RB Leipzig i Young Boysi, a činjenica da će morati čuvati jednog od najboljih igrača svijeta Erlinga Haalanda nije se dopao defanzivcu srpskog šampiona Aleksandru Dragoviću.

Nakon što je čuo da će voditi bitke s Erlingom Haalandom imao je reakciju za pamćenje. Nije mu nimalo svejedno.

"Pu, je**m ti fudbal", ispalio je razočareni Dragović.

Oglasi

[tiktok]https://www.tiktok.com/@fkczv.page/video/7273544208156495109[/tiktok]

Njegova reakcija nasmijala je sve u studiju i osvojila je navijače Zvezde na društvenim mrežama.

Prve utakmice grupne faze Lige prvaka igraju se 19. i 20. septembra, a raspored utakmica će biti poznat u narednim danima.

Crvena zvezda svakako ima dobru šansu da osvoji bodove. Young Boysi su protivnik po mjeri, a s RB Leipzigom se sigurno može igrati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Manchester City je za mnoge ipak nivo više, pa zato i ne čudi ovakva reakcija defanzivca beogradskog tima kada je čuo da će morati čuvati napad tima kojeg s klupe predvodi Pep Guardiola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi