Novi Pazar je večeras u Beogradu doživio nezapamćenu katastrofu
Foto - EPA

Nestvaran meč

Novi Pazar je večeras u Beogradu doživio nezapamćenu katastrofu

M. Šljivak

Crvena zvezda pobijedila je večeras u Beogradu Novi Pazar s nevjerovatnih 8:0 i plasirala se u finale Kupa Srbije.

Novopazarci su igrali odličan fudbal u Kupu ove sezone. Ipak, polufinalno gostovanje neće pamtiti po dobrom jer su u Beogradu doživjeli pravu blamažu.

Utakmica je za goste bila završena već nakon 15-ak minuta. Zvezda je goste načela u šestoj minuti pogotkom Bena, a zatim su do 23. minute meča postigli još četiri gola.

Redom su pogađali Omoijufano, Pavkov, ponovo Omoijufano i Ivanić za nevjerovatnih 5:0 nakon 23 minute igre.

Ovaj rezutat se na semaforu zadržao do 58. minute kada Zvezda postiže i šesti gol. Drugi penal danas u pogodak pretvara Stanković za 6:0.

Do kraja još dva gola u mreži gostiju. Stanić u 82. minuti pogađa za 7:0, a Stanković drugim golom u 89. minuti postavlja konačnih 7:0.

Crvena zvezda će u finalu Kupa Srbije igrati protiv najvećeg rivala Partizana koji je savladao Vojvodinu s 2:1. Finale je na rasporedu 26. maja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi