Novi Pazar u gostima pobijedio Metalac, Mujezinović ponovo strijelac

Gosti slavili sa 3:0

Novi Pazar u gostima pobijedio Metalac, Mujezinović ponovo strijelac

E. Čaušević

Fudbaleri Novog Pazara pobijedili su danas u gostima Metalac sa 3:0 i došli do treće uzastopne pobjede u Superligi.

Novi Pazar je uspio da izađe iz opasne zone i sada je na mjestu koje ih ostavlja u najjačem rangu, ali jasno je da ovaj klub čeka još uvijek grčevita borba za opstanak.

Gosti su odlično otvorili utakmicu protiv Metalca i poveli su sa 1:0 u 23. minuti kada je Dimić uspio da savlada golmana domaćeg tima.

Novi Pazar do drugog gola dolazi u 56. minuti. U centru pažnje našao se dojučerašnji igrač Željezničara, Mustafa Mujezinović, koji je zabio novi pogodak u dresu srbijanskog kluba i povisio je na 2:0.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Sve je gotovo u ovom meču bilo u 80. minuti. Tačku na ovaj susret stavio je Mustapha koji je postavio konačnih 3:0 za Novi Pazar.

Novi Pazar je na 12. mjestu sa 38 bodova, dok je Metalac već skoro otpisan jer je posljednji sa osam bodova manje.

Top Komentari

nijepoznat
cestitam
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi