Lalatović: Kunem se u djecu i mrtvu majku da ih nisam nazvao Turcima
Screenshot: Arena Sport TV

Pokazivao na mobitelu naslov pazarskih novina

Lalatović: Kunem se u djecu i mrtvu majku da ih nisam nazvao Turcima

E. Škorić

Karizmatični trener Nenad Lalatović ponovo je jučer bio u centru pažnje.

Njegov Radnički iz Kragujevca gostovao je u Novom Pazaru, gdje je izgubio s 2:1, a prije početka utakmice Lalatović je pred kamerama Arene izvadio mobitel na kojem je pokazivao naslov jedne lokalne novine.

Branio je svoje ime od određenih medijskih napisa, kleo se u svoje troje djece da nije Novopazarce nazvao "Turcima" kako je pisalo u novinama, koje su očigledno htjele da zakuhaju atmosferu dodatno pred važan okršaj timova u borbi za opstanak.

"Izašlo je u pazarskim novinama. Pogledajte, skandal, Lalatović nazvao fudbalere Pazara Turcima. Kunem se u svoje troje djece da nikada Pazarce nisam nazvao Turcima. Čija je to izmišljotina da bi ja ovdje bio linčovan, da bi se sav teret srušio na mene. Samo u pazarskim novinama je napisana ova izjava. Znam da me poštuju i vole, ali članovi uprave Pazara i Kolubare prenijeli su laž, pa će doći pun stadion i iza moje klupe biće 20 huligana koji će me vrijeđati. Ne bojim se, uzeću svoju odgovornost. Mora se znati šta se smeni sprema svaku utakmicu da bi me sklonili iz srpskog fudbala. Pokušavam bez ičije pomoći ostaviti ovaj Radnički u ligi. Želim da se zna šta se meni sprema zbog izjave koju nikad nisam izjavio", rekao je Lalatović.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Ja volim svakog Pazarca, poštujem ih, ali u troje djece i mrtvu majku se kunem da ovo nikada nisam izjavio", dodao je on.

Radnički je vodio u Pazaru s 1:0, na kraju je izgubio s 2:1, a pobjednički gol za domaće postigao je rezervista, bivši igrač Željezničara Mustafa Mujezinović.

Top Komentari

lalinjo
Karizmatičan i odličan trener,iz prosječne ekipe izvlači maksimum,tako da na kraju rezultat nikad ne izostane.
5 0
2323
Pravi gospodin od [email protected] je takvih vise da iuvlace maximum iz ekipa na terenu a ne kao u ovoj PL sve poslušnici i d.pelisci kojima uprave sastavljaju timove koji ce izaci na teren..to vam je najociglednije u banjaluckom Borcu
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi