Kao grom iz vedra neba: Regionalni velikan sprema jedan od najzvučnijih transfera!
FOTO: EPA

Bombastična vijest

Kao grom iz vedra neba: Regionalni velikan sprema jedan od najzvučnijih transfera!

H. Zilić

Ruski mediji objavili su danas pomalo bombastičnu vijest.

Najbolji ruski napadač i generalno jedan od najboljih ruskih fudbalera Artyem Dzyuba karijeru bi mogao nastaviti u regionu.

Tačnije, Crvena zvezda je zainteresovana za Dzyubu, a kao oklakšavajuću okolnost pri realizaciji transfera vidi dvije stvari.

Dzyuba je trenutno napadač Zenita, a obzirom da su ruski klubovi izbačeni iz Evrope naredne sezone ostao bi bez evropskih utkamica, dok bi recimo sa Crvenom zvezdom igrao Evropu.

Pored navedenog, ruskom reprezentativcu na ljeto ističe ugovor sa Zenitom pa bi u beogradski tim došao kao slobodan fudbaler.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Dzyuba je 55 puta nosio dres Rusije, a postigao je 30 golova.

Sigurno da bi njegov eventualni dolazak na Marakanu bio jedan od najzvučnijih transfera u regionalnom fudbalu posljednjih nekoliko godina.

Top Komentari

Dasler
Raja, hajte molim vas da “ocistimo” portal od smeca poput king_kenny, da ne citamo psovke mrtvih, kostiju, “kenjanja po mezarima” kako voli doticni to reci itd. Prijavite svaki njegov komentar kao vrijedjanje ili pisite redakciji na mail. Ovo je stvarno dno dna kako lik javno pise ovako odvratne stvari, uvrijedio je do sada 80% ljudi koji udju u dijalog ili raspravu s njim.
6 3
Dugi
Bas ce biti k...ve srece jer ce i klubovi iz Srbije biti izbaceni zbog podrske Putinu i divljanja gdje god se pojave!
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi