Crvena zvezda ostaje bez trenera, Milojević pronašao novi angažman?

Odlazi trener koji je srušio Liverpool

Crvena zvezda ostaje bez trenera, Milojević pronašao novi angažman?

Srbijanski stručnjak Vladan Milojević napustit će Crvenu zvezdu ove zime, navodi Blic. 

Milojević je dvije godine zaredom uspio da sa Zvezdom igra grupnu fazu Lige šampiona te je čak uspio prošle jeseni srušiti Liverpool u Beogradu, ali navijači crveno-bijelih ga neće još dugo gledati na klupi.

Blic prenosi kako će on već u januaru promijeniti sredinu, a njegova nova destinacija bi trebao biti kiparski APOEL.

Kako prenosi pomenuti izvor, direktor kluba s Rajko Mitić stadiona Zvezdan Terzić spremio je novi ugovor s Milojevićem kojem aktuelni inače ističe narednog ljeta, ali od nastavka saradnje neće bti ništa.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ovaj mladi stručnjak ostavlja Zvezdu na 1. poziciji u Superligi sa 11 bodova više od najvećeg rivala Partizana koji je drugi.

Top Komentari

VelaHavle
Arkan ga zove sebi na kipar
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti