Crvena zvezda otkupila Banjalučanina od Real Sociedada

Babić još četiri godine u Zvezdi

Crvena zvezda otkupila Banjalučanina od Real Sociedada

Srđan Babić, fudbaler koji je ponikao u banjalučkom Borcu, nosit će dres Crvene zvezde i u budućnosti.

Ovaj 21-godišnji defanzivac je u Crvenoj zvezdi boravio najprije na posudbi iz Real Sociedada, a onim što je dosad pružio Beograđani su bili zadovoljni, pa su njegov ugovor odlučili otkupiti.

Kako prenose mediji iz susjedstva, Crvena zvezda će španskom klubu platiti 800.000 eura za Babićev transfer, u četiri rate po 200.000, dok će mladi fudbaler potpisati ugovor na četiri godine kada se u četvrtak vrati u Beograd iz Beleka.

"Otkupili smo Babićev ugovor od Real Sociedada. On je naučio veliku školu, mnogo je napredovao u posljednje dvije godine. Nije isti Babić od prije dvije godine", rekao je generalni direktor crveno-bijelih Zvezdan Terzić.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Babić je prešao u Real Sociedad u ljeto 2015. godine iz Vojvodine kao omladinski prvak svijeta, a prve fudbalske korake je napravio u banjalučkom Borcu.

U protekloj polusezoni je za crveno-bijele odigrao 14 utakmica.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti