Srbija  ne pamti ništa slično: Nekadašnji Ajaxov talent se osramotio za sva vremena
Screenshot: Arena Sport

Kako nije gol?

Srbija ne pamti ništa slično: Nekadašnji Ajaxov talent se osramotio za sva vremena

Edmir Škorić

Nogometaši Crvene zvezde slavili su danas u gostiam kod Bačke Topole u sjajnoj utakmici rezultatom 3:2.

TSC je vodio 1:0 i 2:1, ali je Zvezda uspjela da preokrene na krilima Ivanića i Pavkova, dvostrukog strijelca, pa je prvi dio sezone okončala sa 54 boda i na drugom mjestu, pošto je lider Partizan sa 56 bodova i utakmicom manje.

Crveno-bijeli nisu danas lako došli do pobjede, no na kraju su ipak opravdali ulogu favorita.

Ipak, sve je zasjenio Richairo Živković, 25-godišnji rezerivsta gostiju iz Beograda i nekadašnja nada Ajaxa, koji je u 85. minuti promašio nemoguće.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ne pamti se sličan promašaj u Srbiji i bez dileme je jedan od najvećih koje smo vidjeli posljednjih desetak godina, mada je konkurencija žestoka...

Top Komentari

Turskaposla1
Ovog ko da je kolčina đzeko pravio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi