Crvena zvezda pobjedom počastila navijače za 71. rođendan

Super liga Srbije

Crvena zvezda pobjedom počastila navijače za 71. rođendan

D. Vejo

U okviru 25. kola Super lige Srbije, izabranici Grofa Božovića su na prepunom stadionu Rajko Mitić savladali goste iz Jagodine rezultatom 3:1 (0:0).

Najbolji poklon za 71. rođendan priuštili su crveno-bijeli svojim simpatizerima. Pobjedili su Jagodinu i tako upisali 22. uzastopnu pobjedu u prvenstvu. 

Prvo poluvrijeme nije obećavalo. Završeno je egalom tačnije 0:0. Vrijedno pomena su bili pokušaji Vieire koji je u nekoliko navrata imao priliku da zatrese mrežu plavih. 

Potpuno drugačiji scenario viđen je u nastavku. Prvo je maestralnim i preciznim šutom iz slobodnjaka svoj tim doveo u vodstvo Luis Ibanez u 59. minuti meča. Slavlje domaćina trajalo je kratko svega tri minute kada utakmicu na početak vraća gostujući igrač Jevtić. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Iznenađenje domaćin nije dozvolio pa su tako pogocima Kataia u 69. i Vieire u 92. minuti meča postavili konačnih 3:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi