Crvena zvezda u septembru gostuje Borcu
Foto: Zvanični sajt C. zvezda

Banja Luka se sprema za novi fudbalski spektakl

Crvena zvezda u septembru gostuje Borcu

D. Vejo

Banja Luka je ove godine bez premca uporište sportskih dešavanja. Nakon što je beogradski Partizan bio gost ekipi Borca, ovoga puta na Gradski stadion dolazi aktuelni šampion Srbije, Crvena zvezda.

Razlog tome je isti kao i kod gostovanja crno-bijelih. Velikan iz Platonove slavi 90. godina postojanja, pa će tako kao drugi gost na proslavi biti ugošten najtrofejniji klub sa prostora bivše Jugoslavije koji sa sobom nosi i titulu evropskog prvaka kada je u pitanju klupski fudbal.

Ovu informaciju potvrdili su čelnici banjalučkog kluba.

Jedina nepoznanica je to, da li će meč biti odigran trećeg ili sedmog septembra.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U svakom slučaju, Banja Luka se sprema za fudbalski spektakl a u svijet će poslati po ko zna koji put ove godine jednu lijepu sportsku kako sliku tako i priču.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi