Crystal Palace je toliko loš da postaje simpatičan

Navijači zbijaju šale na vlastiti račun

Crystal Palace je toliko loš da postaje simpatičan

E. Škorić

Crystal Palace je trenutno najgora ekipa u Engleskoj, a po mnogim parametrima i u Evropi.

Palace je bez ijednog boda, a da stvar bude još gora, nije postignut ni pogodak. Po svemu sudeći, ovaj tim bi lako mogao završiti u Championshipu. 

I dok klub tone, navijačima ne nedostaje optimizma i dobrog raspoloženja, pa su tako organizovali igru za gol mjeseca u septembru.

Postignut je samo jedan pogodak u proteklom mjesecu i to onaj protiv Huddersfielda u Liga kupu, pa su navijačima ponuđene četiri opcije, a u stvari radi se o samo jednom pogotku Bakaryja Sakoa.

Sako već slavi ovu laskavu titulu, ali Palace je u najvećoj rezultatskoj krizi ikad i bilježi najočajniji start u povijesti Premier lige. Klub je najprije vodio Frank de Boer, no i nakon dolaska Roya Hodgsona, ništa se nije značajno promijenilo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije