Hodgson u Gilardinu pronašao rješenje Palaceovih problema
Foto: EPA

Iskusni napadač na pregovrima s engleskim klubom

Hodgson u Gilardinu pronašao rješenje Palaceovih problema

Crystal Palace potresa velika kriza. Orlovi su u prvih sedam utakmica nove sezone Premier lige upisali isto toliko poraza, a da stvari budu gore, Palace još uvijek nije postigao niti jedan gol.

Loš start sezone je već koštao De Boera trenerske pozicije, na Selhurst Park je stigao Roy Hodgson, ali se stvari nisu promijenile.

Londonska ekipa je u subotu upisala još jedan težak poraz. Ovaj put je Manchester United rezultatom 4:0 savladao ekipu Palacea, pa je jasno da se stvari moraju drastično promijeniti, žele li Orlovi i naredne sezone nastupati u Premier ligi.

Crystal Palace najviše problema ima kada je u pitanju napad, pa je Roy Hodgson odlučio kontaktirati zaboravljenog italijanskog asa, Alberta Gilardina, i predoložiti mu da je vrijeme za novo poglavlje u njegovoj bogatoj karijeri.

Prema Gazzetomercatu Hodgson u 35-godišnjem Gilardinu vidi rješenje Palaceovih problema. Iskusni napadač, navodno, pregovara s čalnicima Crystal Palacea, a da li će se on priključiti ovoj ekipi trebalo bi biti poznato sutra.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gilardino je trenutno bez angažmana, a iako je nešto ranije ovog mjeseca boravio u MLS ekipi Montreal Impact na probi, nije mu ponuđen ugovor.

Iskusni Alberto Gilardino je u svojoj bogatoj karijeri bio član Piacenze, Parme, Verone, Milana, Fiorentine, Genoe, Bologne, kineskog Guangzhoua, Empolija i Palerma, dok je prošlu polusezonu nastupao za Pescaru.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi